miercuri, 16 februarie 2011

mamica

SUNT MAMICA
Miercuri, 16 Februarie 2011

Invata-ti copilul sa se exprime

Invata-ti copilul sa se exprimeCopilul cu varsta pana in 14 ani poate avea probleme de exprimare si de comunicare daca nu este ajutat de parinti sau de o persoanaspecializata, care sa aiba rabdare si sa stie cum sa-l faca sa vorbeasca despre ceea ce simte. 
De foarte multe ori insa, copilul poate simti o oarecare teama sau rusine in a vorbi cu parintii despre anumite subiecte sau lucruri care i se intampla in viata de zi 
cu zi
Psihologii ne sfatuiesc ca este bine sa dedicam cateva minute pe zi copiilor nostri, pentru a le putea castiga increderea si pentru a-i face sa simta cat de importanti sunt pentru noi.
Stiu ca este dificil in aceste vremuri pline de stres sa fii mereu disponibil pentru nevoile copilului tau, insa gandeste-te ca el are nevoie de sfaturile si de indrumarile tale, mai ales cand are o decizie importanta de luat.
Oricat de multi prieteni ar avea, anumite probleme trebuie discutate si rezolvate in familie, alaturi de persoanele care il iubesc si care ii acorda sprijinul neconditionat.
Nu-ti certa copilul pentru ca a indraznit sa te intrebe ce parere ai sau daca iti cere un sfat, indiferent de situatia sau circumstantele in care se petrec aceste lucruri.
Atata timp cat noi, cei maturi nu suntem in stare sa ne punem in situatia lor, sau sa ne raportam la lucrurile cu care ei se confrunta, nu vom putea sa-i intelegem niciodata sau sa-i ajutam sa gaseasca solutii la problemele care ii macina.
In astfel de momente trebuie sa le demonstram mai mult cat ii iubim si cata incredere avem in ei si in deciziile lor.
Pana la aceasta varsta, ei depind in mare parte de gusturile si de parerile noastre, pe toate planurile, asa ca este foarte important sa stabilesti o legatura buna, de prietenie cu copilul tau, pentru a-i putea “controla” actiunile si comportamentul pe viitor.
Cum il cresti si educi, asa il ai. Acorda-i atentia ta si trateaza-l ca pe un adult cand discuti cu el si lasa-l mai intai pe el sa-si expuna parerea lui, dupa care poti interveni cu sugestii sau cu incurajari pentru solutionarea problemelor.
Nu-i asa ca te simti mai bine cand copilul tau iti acorda si el la randul lui incredere si isi exprima dorintele inainte ca acestea sa se materializeze ?

Un comentariu:

  1. Vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut pentru mine { Dr dawn acuna }! Soțul meu a încetat să completeze actele de divorț după ce te-am contactat pentru a mă ajuta să opresc divorțul cu soțul meu și acum lucrurile merg mult mai bine acum. După cum ați spus, tot procesul privind divorțul a fost anulat și femeia rea ​​care provoacă problema în căsnicia mea a fost trimisă de soțul meu și acum suntem fericiți împreună, dacă aveți probleme în relație sau căsătorie sau orice alte probleme. , îi puteți e-mail la: ( dawnacuna314@gmail.com ) sau WhatsApp ei ( +2348032246310 ).

    S-a specializat pe următoarele vrăji:

    *Vrăji de dragoste
    *Vrăji de căsătorie
    *Vrăji de bani
    *Vrăji de frumusețe
    *Vrăji de bogăție
    *VÂRGILE DE ATRACȚIE SEXUALĂ
    *VRAJI DE VINDECA HIV
    *Vrăji de cazinou
    *ELIMINAȚI Vrăjile de blestem
    *Vrăji de protecție
    *Vrăji de loterie
    *Vrăji de noroc
    *VORGE DE FERTILITATE

    RăspundețiȘtergere